X

Nyheter

Nytt uppdrag, AstraZeneca i Södertälje

Vi kan stolt meddela att vi kommer att förse personal och besökare med smarta parkeringslösningar vid AstraZeneca
i Södertälje f r o m 1 dec 2019.
Vill ni också ha en smartare parkeringsoperatör till er kontorsfastighet så kontaktar ni oss via mail: info@smartp.se

 

 

Smart Parkering Sverige AB och CaCharge ingår nationellt samarbete

E-mobilityföretaget CaCharge och parkeringsbolaget Smart Parkering Sverige AB har ingått ett
samarbetsavtal för leverans av laddlösningar för eldrivna fordon till gemensamma kunder över
hela landet. Samarbetet betyder att Smart Parkering Sverige AB och CaCharge tillsammans kan
erbjuda gemensamma kunder maximalt antal laddplatser inom befintligt effektuttag och smidiga
betalningslösningar.

Läs hela pressmeddelandet här.

 

Ta kontakt med oss på Smart Parkering Sverige AB så hjälper vi dig med marknadens smartaste elbilsladdning!
0771-80 88 80 info@smartp.se

 

 

 

Fossilfri fordonsflotta
Smart Parkering Sverige går mot en helt fossilfri fordonsflotta.
Målet är att 2023 ska företaget vara helt fossilfritt.
Ännu en bil med 100% eldrift rullar nu ut från bilhallen och nästa elbil rullar ut om bara ett par veckor.
Vill du också ha en Smartare och miljövänligare parkeringsleverantör så kontakta oss på Smart Parkering.
info@smartp.se eller 0771-80 88 80.

 

 

 

Nytt uppdrag!

Vi kan stolt meddela att vi vunnit upphandlingen gällande Botkyrkabyggens bestånd i Stockholm(509 adresser och över 10 000 parkeringsplatser).
Vi kommer att förse uppdragsgivare såväl som boende och besökare med både smarta och grönare alternativ. 
Vill du veta mer om  vår uppdragsgivare så besök www.botkyrkabyggen.se

Vill ni också ha en smartare leverantör så kontakta oss på info@smartp.se eller 0771-80 88 80


 

Smart Parkering söker ny personal

Smart Parkering Sverige AB växer och behöver utöka med ännu en medarbetare till vår avdelning Överklagan i Farsta.
Som medarbetare på Överklagan hos Smart Parkering är det även viktigt att du är duktig på att kunna skifta fokus mellan olika arbetsuppgifter samt att du trivs i en arbetsmiljö som präglas av ett tätt samarbete med dina kollegor i teamet. Personen vi söker kommer vara kopplingen mellan inkassosammarbetspartner, den egna avdelningen och parkeringsvakterna ute på fältet. I arbetsuppgifterna ingår att handlägga kontrollavgiftsärenden, telefonsamtal, besvara mejl och brev från kunder samt rapportera till närmast ansvarig chef. I arbetsuppgiften inkluderas även kundtjänstrelaterade tjänster som tex administration. Kvalifikationer hos sökande vi värdesätter är professionellt sätt och hålla en hög servicenivå. Det är viktigt att du är trygg i dig själv, lugn och har stort tålamod. Vi tror att du tidigare har haft ett liknande arbete och att du har en mognad som person. Du är ansvarstagande, noggrann, självständig, har lätt för att samarbeta med andra.

Tjänsten är heltid, månadslön enligt med gällande kollektivavtal.
Arbetstiderna är måndag-fredag 08.00-17.00.

Kvalifikationer:
• Avslutad gymnasial utbildning
• Erfarenhet från en servicerelaterad roll med överklaganärenden
• Erfarenhet av telefon som arbetsverktyg
• God datorvana
• Du uttrycker dig väl i både tal och skrift, på såväl svenska som engelska
• Körkort


Provanställning 6 månader tillämpas.
Ansökningar till tjänsten tas endast emot skriftligen på mejl: rekrytering@smartp.se
För mer informationen om tjänsten, var vänlig kontakta Mårten Gertow. 072-567 70 52 eller marten.gertow@smartp.se

 


 

Hyr parkering 7x24 i Hallunda Centrum

Om du bor i närheten av Hallunda Centrum och är i behov av en parkering så öppnar vi nu upp möjligheten att hyra en 7x24 plats. Du bokar enklast din plats i vår app SmartPark eller via My SmartPark. Du når oss även på 0771-80 88 80 eller info@smartp.se.
Välkommen som kund hos Smart Parkering Sverige AB!

 

 


Nytt uppdrag!

Vi på Smart Parkering är väldigt stolta att vi har gått vinnande ur upphandlingen och det stora förtroende som Fastighetsägarna i Järva har gett oss. Detta är ett gigantiskt uppdrag i Storstockholm. Uppdraget omfattar samarbete med Svenska Bostäder, Olov Lindgren, Familjebostäder, Einar Mattsson, Hembla, HSB anslutna föreningar, Samfälligheter mm. Vi tar givetvis fler uppdrag i detta närområde så tveka inte att höra av er till oss. info@smartp.se eller 0771-80 88 80

 


Nu lanseras marknadens smartaste parkeringsapp!

Vi är stolta att kunna presentera vår nya App SmartPark där du som parkör eller fastighetsägare kan hantera alla dina parkeringsärenden, i en och samma plattform!

Med vår Kundwebb kan du som privatperson administrera alla dina tillstånd, köpa en korttidsbiljett och till och med hyra en parkeringsplats, utan att behöva lyfta luren! Slipp långa telefonköer och kontrakt som ska skickas hem, nu kan du göra allt detta i telefonen eller på webben. Här kan du också välja det sätt du vill betala på. Du administrerar helt enkelt alla dina ärenden efter ditt behov!

 

Webb och App för besökande

För dig som vill ha full kontroll över din parkering är SmartPark-appen det smartaste valet. Appen har användaren i fokus, är superenkel att använda och låter dig styra dina parkeringar där du befinner dig, utan extra kostnader.

 

Digital P-tillstånd

100% digitalt för användare, all post/administration utav gamla papperstillstånd elimineras. Användaren kan enkelt byta/ändra registreringsnummer helt själv.

 

Webb och App för Business/Företag

Med vår Businessweb kan du som fastighetsägare hantera all er uthyrning, tillstånd och minska vakanser

-         Digital uthyrning, 100% digital kontraktsignering

-         Köhanteringssystem, systemet skickar notiser och meddelanden till kunder när en parkeringsplats är vakant.

-         Administration, är du administratör kan du skapa ett gemensamt företagskonto åt dig och dina kollegor.  På Mina sidor kan ni på ett enkelt sätt administrera ert konto. Det förenklar administrationen för ekonomiavdelningen och gör det samtidigt smidigare för de anställda att parkera

 

I Businesswebben kan även du enkelt lägga upp vakanta parkeringsplatser för uthyrning externt både som långtid och korttid, och detta bara på ett par minuter!

Anslut användare till tjänsten genom namn och telefonnummer så är ni igång på nolltid.

Med SmartPark-appen parkerar ni i tjänsten via ett knapptryck och får alla anställdas parkeringsköp på en samlad månadsfaktura. Dessutom kan du enkelt välja mellan privat och företagsparkering.

  

Ladda ner appen idag!

 

Vill du som fastighetsägare komma i kontakt med oss för att veta mer om denna lösning och vad denna kan göra för er, kontakta oss på info@smartp.se


Vi är nu miljöcetrifierade! 

Vi är oerhört stolta att meddela att Smart Parkering nu är certifierade inom OHSAS 18001 (arbetsmiljö), ISO 14001 (miljö) och ISO 9001 (kvalitet). Vi påbörjade detta viktiga arbete hösten 2017 och vi är nu äntligen i hamn. Att arbeta progressivt med hållbarhet är en självklarhet för oss på Smart Parkering och vi ser dessa certifikat som ett litet steg i rätt riktning! 

Smart Parkering kommer att fortsätta att tillhandahålla tekniskt avancerade lösningar och en exceptionellt god service till våra uppdragsgivare där miljö & kvalitén är vår ledstjärna! 
 


 

Söker du uppställningsplats?​

Glada nyheter! Smart Parkering kan idag erbjuda en högklassig & säker långtidsparkering för dig som vill förvara din bil, husvagn eller varför inte lastbil? Anläggnignen är nyetablerad och du hittar den på Spanmålsgatan mot Norrtälje! Kontakta oss redan idag för att boka din egen uppställningsplats!

 


SPSAB söker ny personal!

Vi söker nu dig som vill bli en del av vårat team och arbeta som parkeringsvakt i region Stockholm! Vi söker dig som har en positiv attityd, känsla för noggrannhet samt att du är duktig på att kommunicera med med andra människor, att arbeta som parkeringsvakt hos Smart Parkering innebär att du bevakar våra kunders anläggningar både utomhus och i parkeringshus med syfte att främja trafiksäkerheten, öka framkomligheten i trafiken samt förbättra trivseln i boendemiljöer. Intresserad? Kontakta oss på info@smartp.se.


Smart Parkering + Miljö = Sant

Smart Parkering har påbörjat ett intensivt arbete med att införa ett integrerat arbetsmiljö-, miljö- och kvalitetssystem för att säkerställa en positiv, hållbar arbetsmiljö & miljöpåverkan för framtiden! 

Arbetet innefattar införande av certifierat ledningssystem mot de tre standarderna OHSAS 18001 (arbetsmiljö), ISO 14001 (miljö) och ISO 9001 (kvalitet). 


 Smart Parkering etablerar samarbete med Parkoma!

Idag kan Smart Parkering presentera ett samarbete med branschkollegan Parkoma!

Tillsammans kommer vi att fortsätta arbeta för att garantera innovativa, säkra och kundvänliga lösningar för att säkerställa kvalitén i alla våra åtaganden!    

 

"Samarbetet är en viktig pusselbit i Smart Parkerings vision och strategi för att möjliggöra driftsäkra och kvalitativa parkeringslösningar för alla, detta som ett led i Smart Parkerings nyckelfilosofi", Fatih Gencer, VD.

 


 Smart Parkering anställer Affärsområdeschef Syd.
Fredrik Mikkelsen, tidigare Affärsområdeschef Väst på Q-Park AB har anställts av Smart Parkering som Affärsområdeschef Syd.

Fredrik har närmare 10 års kunskaper och mycket gedigen erfarenhet av att arbeta på uppdrag utav fastighetsägare inom parkering med parkeringslösningar. Vi önskar Fredrik, tillsammans med sin breda kompetens att bidra till Smart Parkerings fortsatta utveckling av parkeringsverksamheten inom region syd, varmt välkommen till Smart Parkering!

”Det ska bli oerhört spännande att få arbeta och bidra i den utveckling och expansion Smart Parkering befinner sig inom region Syd. Varmt välkommen att kontakta mig om våra tjänster och samarbetslösningar", Fredrik Mikkelsen.