X

Samarbetsavtal

Teckna samarbetsavtal med oss på Smart Parkering Sverige så tar vi hand om allt som rör drift, hantering och avisering. Vi hanterar parkering, övervakning och förvaltning av garage, parkeringsplatser, parkeringsanläggningar vid köpcentrum samt parkeringslösningar för bostadsrättsföreningar och liknande.

Smart Parkering Sverige står även för drift och skötsel av parkeringsautomater samt erbjuder hantering av kölistor och P-platsuthyrning. Vi erbjuder även maskinsopning och linjemålning med mera.
 

Det viktiga första intrycket

Vi hjälper dig ge dina kunder ett bra första intryck av parkeringsanläggningen eller ditt garage. Anlita oss på Smart Parkering Sverige för att ta hand om din parkeringsplats. Vi har enkla, unika och lätthanterliga betallösningar för dina kunder, bland annat via app samt digitala lösningar för uthyrning och liknande. Det ska vara enkelt, tydligt och bekvämt för dina kunder att checka in och registrera sig på parkeringsplatsen.
När de sedan, nöjda med dagen, ska lämna parkeringen är det lika viktigt att lämna ett gott sista intryck. Våra betallösningar är utan krångel.  Vi står för smart parkering helt enkelt.

Välkommen!

Fyll i och skicka din intresseanmälan så hör vi av oss.